ONDERHOUD EN REPARATIE

Is uw motor toe aan een onderhoudsbeurt? Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van uitstekende service voor uw motorfiets, of het nu gaat om een kleine beurt, grote beurt, onderdelen of banden wisselen. Er wordt aangeraden een kleine onderhoudsbeurt te houden om de 6.000 kilometer of elk jaar. Een grote onderhoudsbeurt wordt meestal om de 24.000 kilometer gedaan of om de twee jaar. Hieronder vindt u meer informatie over de verschillende diensten die wij aanbieden:

ONDERHOUD
De kosten voor een diagnosestelling zijn afhankelijk van de tijd die er nodig is om het probleem op te sporen.
Het regelmatig onderhouden van uw motor zorgt niet alleen voor een veilig gevoel maar het verhoogt ook de betrouwbaarheid en veiligheid van de motorfiets. Tijdig onderhoud voorkomt ook dat er nodeloos hoge kosten moeten worden gemaakt voor reparaties.
Accessoires en onderdelen die u als klant meeneemt kunnen worden gemonteerd tegen het geldende werkplaatstarief. Wij zijn echter niet verantwoordelijk voor de garantie of betrouwbaarheid van de geleverde onderdelen, noch zijn wij aansprakelijk voor de werking en de juiste toepassing hiervan.

De onderdelen die worden nagekeken tijdens een regulier onderhoud zijn de banden, remmen, aandrijving, verlichting en oliepeil. 

Kleine beurt al voor € 139,-
Een kleine beurt is een periodieke onderhoudsbeurt voor uw motor. Tijdens een kleine beurt worden de olie en het oliefilter vervangen, de remmen en verlichting gecontroleerd, de bandenspanning en slijtage gecontroleerd en andere essentiële onderdelen van uw motorfiets nagekeken. Het is aanbevolen om uw motorfiets minimaal één keer per jaar een kleine beurt te geven. 

Grote beurt al vanaf € 299,-
Een grote beurt omvat alles wat een kleine beurt inhoudt, plus extra werkzaamheden zoals het controleren van de klepspeling, carburateur of injectie synchroniseren, luchtfilter schoonmaken of vervangen, rem en koppelingsvloeistof vervangen en het vervangen van de bougies. Het is aanbevolen om uw motor elke twee jaar een grote beurt te geven. Wanneer uw motor toe is aan een grote beurt, kunt u zorgeloos terecht bij een van onze specialisten. Wij voeren dan alle hiervoor genoemde werkzaamheden alsmede een clean-up.

Tijdens het uitvoeren van onderhoud worden aandachtspunten altijd besproken met de klant voordat wij overgaan tot eventueel vervangen van versleten onderdelen. Zo weet u direct waar u aan toe bent of wat er mogelijk nog aankomt. 

E-mailen
Bellen
Map
Info