MOTOR VERKOPEN

Hier kunt u content plaatsen.

Plannen moet je motor te verkopen? Bij Van Kleef Motoren kun je hiervoor ook terecht.

Wij kunnen uw motor in consignatie verkopen. Consignatie verkoop is het laten verkopen van uw motor door een derde partij tegen een vooraf afgesproken percentage. Gezamenlijk bespreken wij hoe de motor verkoopklaar gemaakt wordt en eventueel of er nog reparaties en onderhoud nodig zijn om de motor goed functionerend te kunnen verkopen. Omdat er vooraf een gericht geschatte verkoopwaarde van uw motor wordt gegeven en er vooraf een percentage vergoeding overeen is gekomen, waarbij het voor beide partijen van belang is om uw motorfiets tegen een zo goed mogelijke prijs te verkopen, ontvangt u altijd een betere prijs voor uw motor dan wanneer u deze tegen handelsprijzen ergens laat inkopen!

Wanneer u akkoord gaat, wordt er een consignatie-overeenkomst opgesteld en getekend door beide partijen en kan de motor worden achtergelaten.

Van Kleef Motoren maakt je motor volledig verkoopklaar. Eventueel benodigd onderhoud en reparaties worden uitgevoerd, waarna de motor volledig wordt gewassen, gepoetst, gepolijst en gewaxed. Wanneer de motor staat te blinken, worden de verkoopfoto’s gemaakt en kan de motor daarna veilig binnen worden klaargezet voor bezichtigingen. 

Op verschillende platforms plaatsen wij professioneel opgestelde advertenties, waarmee een optimaal bereik wordt gecreëerd. 7 dagen in de week worden potentiële kopers te woord gestaan en wanneer er geïnteresseerden langs willen komen voor bezichtigingen, staat de motor blinkend klaar.

Wanneer een koper uw motor graag wilt kopen, wordt de verkoopovereenkomst getekend, de betaling verricht en uw motor van naam overgeschreven. U ontvangt hierover diezelfde dag nog bericht en zal de vrijwaring en het bedrag waarvoor de motor is verkocht, minus het afgesproken consignatietarief, binnen 3 dagen ontvangen. Daarmee bent u vanaf het moment van het brengen van de motor tot het ontvangen van de vrijwaring en het bedrag volledig ontzorgt!



E-mailen
Bellen
Map
Info